logoPredstava za djecu djelatnika Srednje strukovne škole Varaždin

Svake godine u Srednju strukovnu školu dolazi Djed Božićnjak kako bi nagradio djecu djelatnika škole. U njegovu čast svake se godine održava prigodan program. Ovogodišnji program započeo je lutkarskom predstavom koju je režirala profesorica Nikolina Rutić Mazor prema bajci braće Grimm Godišnja doba.

U pripremi predstave sudjelovali su učenici 3.b razreda Pamela Belač, Laura Kovačić, Elena Savić, učenica 2.g razreda Magdalena Mikac, učenica 1.c razreda Kristina Periša i učenica 4.l Jelena Grgurić.

Predstava je bila zanimljiva i svidjela se djeci, a posebno su ih oduševile odlično napravljene lutke koje su izradili učenici 1.l razreda sa svojom profesoricom Smiljanom Šafarić. Važnu ulogu u izradi scene imali su majstori i majstorice u školskoj tekstilnoj i stolarskoj radionici sa svojim učenicima.

Nakon predstave stigao je željno očekivani Djed Božićnjak koji je zamolio djecu da mu pokažu što znaju. Uslijedio je nastup najmlađih koji su pjevali, plesali, recitirali. Na kraju je Djed Božićnjak darivao djecu lijepim poklonima.